Mijn Portfolio

About

Samuel ten Dam is 29 en opgegroeid in Goor. Waar hij de basisschool doorliep. Na de verhuizing richting Rijssen ging hij naar het VMBO TL. Na het VMBO koos hij voor de opleiding MBO Bouwkunde omdat hij graag de architectuur in wou.

Maar tijdens de opleiding Bouwkunde (Vormgeving en Presentatie) kwam hij erachter dat de bouwwereld toch teveel restricties bevatte voor de creativiteit die hij bezat. Hij besloot toch de opleiding af te maken om daarna te starten met de opleiding Kunst en Techniek. De eerste 2 jaar zijn erg breed van de opleiding. Van concepten, websites en installaties tot 3d, video-bewerking en animaties. Tijdens deze jaren ging zijn interesse steeds meer uit richting de Broadcasting kant van de opleiding. Op dit gebied heeft hij ook een stage doorlopen bij TV Enschede FM waar hij veel ervaring heeft opgedaan met het maken van reportages, meer-cameraproducties en het editen met Premiere Pro. In 2014 heeft hij de minor Crossmedia aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden afgerond. Daarna heeft hij verschillende opdrachten vanuit het bedrijfsleven gemaakt.

In zijn vrije tijd drumt hij is een band, doet techniek in de kerkelijke gemeente en houd zich graag bezig met muziek, films en geloof. Meer hierover onder de kop Hobby’s